Waar moet je op letten bij het overwegen van haarextensies

Er zijn zoveel namen voor en soorten van hairextensions vandaag dat het geen wonder is dat mensen verward en teleurgesteld zijn wanneer ze niet de luxe haar krijgen die ze willen – of erger nog, eindigen met beschadigd haar en / of minder haar dan waarmee ze begonnen.

Hoewel er veel “marketing” namen en merken voor soorten extensies zijn, vallen ze allemaal ergens in de volgende categorieën. Individuele bonding, individuele links, vlechten, geweven haar met een soort van “weave” of clips, huid wefts die worden toegepast met lijm en haar bevestigd aan een s ort van basis die kan worden geclipt in. Maar wat kost haarverlenging? Wij zullen het u later in dit artikel vertellen.

ZIJN HAIREXTENSIONS HUN SPECIALITEIT? HOE LANG BIEDEN ZE AL HAIREXTENSIONS AAN? HOEVEEL HEBBEN ZE ER AL GEDAAN?

Over het algemeen hebben stylisten die gespecialiseerd zijn in extensions, meerdere jaren ervaring hebben, en die ten minste 300 diensten hebben toegepast – een grotere kans om u een kwaliteitsresultaat te geven. Je wilt er ook zeker van zijn dat de foto’s in hun portfolio hun eigen werk is en niet foto’s gekocht van een haar bedrijf.

MET HOEVEEL METHODES ZIJN ZE BEKEND OM HAIR EXTENSIONS AAN TE BRENGEN?

Hoewel veel stylisten de voorkeur geven aan één methode, wil je iemand die zeer goed bekend is met veel van de beschikbare methoden. Passen ze de extensions aan aan uw specifieke situatie? Vraag hen waarom ze de voorkeur geven aan de methode die ze gebruiken? Is het omdat het de beste methode voor u is? Of is het de enige methode die zij kennen en die hen door één bedrijf wordt verkocht? Hoewel ik met bijna elke beschikbare methode heb gewerkt (ik ben bekend met alle methoden) geef ik de voorkeur aan een fijnere weave techniek met wefted haar omdat ik vind dat dit in de meeste gevallen geen of zeer minimale schade veroorzaakt, meer volheid geeft en het meest kosteneffectief is op de lange termijn. Als ik denk dat het haar van de klant om te beginnen te zwak en te beschadigd is, raad ik een verwijderbaar systeem aan zodat het eigen haar van de klant niet verder beschadigd wordt. Ik verdien niet zo veel geld als met weven, hechten of verbinden, maar het is de beste methode voor die specifieke klant.

ZIJN ZE BEZORGD OF JE HAAR GOED ZIT? ZIJN ZE ÜBERHAUPT BEZORGD OVER DE INTEGRITEIT VAN JE HAAR?

Als de stylist niet lijkt op te merken dat je haar erg fijn is of zich zorgen lijkt te maken als je zegt dat je haar gemakkelijk breekt – is dat geen goed teken. Helaas “zegt” iedereen dat hun methode het haar niet beschadigt. De vaardigheid van de persoon die de extensions aanbrengt en de conditie van je haar is ook een grote factor.

HEBBEN ZE GEDETAILLEERDE KENNIS VAN DE VERSCHILLENDE HAARKWALITEIT TYPES?

Haar kwaliteit en kleur match is waarschijnlijk de belangrijkste factor in hoe “echt” uw haarverlenging zal lijken. Uw stylist moet een grondige kennis hebben over haarkwaliteit. Menselijk haar is een algemene term aangezien veel menselijk haar niet van goede kwaliteit is. Er zijn vele termen die gebruikt worden om de kwaliteit van het haar te beschrijven en het kan variëren met elke groothandelaar. Hier is een algemene lijst van de hoogste kwaliteit naar beneden: Russisch maagdelijk onbewerkt haar, Italiaanse cuticulamix, Europese cuticulamix, Europese Remy, Indiase Remy, Chinees menselijk haar en Yaki menselijk haar. Negenennegentig procent van de bonding systemen die er zijn gebruiken Indian Remy haar dat niet het “beste” beschikbare haar is – vooral in lichtere kleuren. Het is uiterst belangrijk dat de kleur en de textuur van het haar op elkaar worden afgestemd, zodat niet te zien is waar je eigen haar eindigt en het haar van de verlenging begint. Ik pas mijn haar aan om toon, highlights, laaglichten, tweekleurig haar, (enz.) EXACT te evenaren.

PROBEREN ZE JE TE HELPEN OF DOEN ZE ALLES OM EEN VERKOOP TE DOEN?

Je moet op je gevoel afgaan in deze. Maar, als je legitieme problemen en zorgen hebt en ze vertellen je dat alles geweldig is en niet de voors en tegens bespreken – Pas op.

GEVEN ZE JE EEN GEDETAILLEERD ONDERHOUDSPROGRAMMA?

Als ze u geen specifieke, schriftelijke onderhoudsinstructies geven – kan het ze niet schelen of ze weten het niet. Ik kan niet geloven hoeveel mensen naar me toe zijn gekomen om gematteerde hairextensions te verwijderen omdat hun stylist hen nooit had verteld dat ze het haar moesten vlechten als ze gingen zwemmen. Je kunt niet in een zwembad duiken met je haar “vloeiend” met ELK type haarverlenging. Het is ook belangrijk om tijdig onderhoud te plegen en de juiste haarverzorgingstechnieken toe te passen. Er zijn bepaalde shampoos en conditioners die goed werken met extensions en andere die dat niet doen. De prijs is niet altijd de bepalende factor in deze.

GEVEN ZE GARANTIE OP HUN WERK?

 Hoewel haar erg duur is en op maat gemaakt of besteld, is het te duur om het terug te betalen omdat je “van gedachten bent veranderd” of je vriend of moeder het niet goedkeurt. Je moet 100% zeker zijn voordat u verder gaat met haarextensies. Maar als het haar gaat klitten, uitvalt, of de kleur niet klopt, moet de stylist achter het werk staan en het voor jou in orde maken.