VeChain-prijs kan nog eens 20% dalen als cryptomarkten blijven dalen

De Vechain-prijs zag een enorme opwaartse trend vanaf 29 september, maar bereikte een plafond op 26 oktober. Sinds dit punt is VET begonnen met een daling als gevolg van de recente crash van de altcoin-markt en hints dat er een verdere correctie op komst is.

VeChain-prijs heeft meer te verliezen

De VeChain-prijs zette op 26 oktober een schommelhoogte van $ 0,148 op, waarmee het het derde schommelpunt in het bereik van $ 0,15 werd. Deze ontwikkeling suggereert de vorming van een topomkeringsopstelling die bekend staat als een drievoudige top.

Dit technische patroon voorspelt een trendomkering. Daarom kunnen beleggers verwachten dat de VeChain-prijs met 20% zal dalen tot het onmiddellijke ondersteuningsniveau van $ 0,10. verwachting chainlink koers is gestegen. Deze neergang kan echter overbelast raken als verkooporders in cascade komen, waardoor VET naar de vraagzone wordt geduwd, variërend van $ 0,082 tot $ 0,094.

Een duik in dit gebied zal waarschijnlijk de koopdruk voor de VeChain-prijs verjongen, waardoor de inspanningen om de neergang om te keren opnieuw worden gestart. Marktmakers zouden de VeChain-prijs echter onder $ 0,082 kunnen duwen om liquiditeit te verzamelen. Hoewel een omkering van de berenrally hier aannemelijk is, zou een beslissende dagelijkse afsluiting moeten leiden tot een koers van VET richting het laagste bereik.

 

VeChain

Aan de andere kant, als de VeChain-prijs een bullish momentum produceert en VET ertoe aanzet om een ​​beslissende dagelijkse afsluiting op of boven $ 0,132 te produceren, geeft dit aan dat de kopers klaar zijn voor een comeback. crypto handelen app mogelijk online. Een bevestiging van deze vooruitzichten kan worden verkregen als de VeChain-prijs een dagelijkse afsluiting van meer dan $ 0,148 oplevert. In dat geval kunnen beleggers verwachten dat de VeChain-prijs een run maakt op het middelpunt van het handelsbereik op $ 0,167.