$ 20 No-Show-vergoeding voor chauffeurs die een testafspraak op de weg missen: DVS

Bijna 6.000 mensen misten hun afspraak voor een testrit van juli tot augustus, wat een al belast systeem belemmerde, zeiden ambtenaren.

https://youtu.be/m-WLlRYWMFw

MINNESOTA

Minnesotans kunnen worden geraakt met een “no-show” -vergoeding van $ 20 als ze een afspraak voor een test op de weg missen, volgens een nieuwe wet die maandag van kracht werd. Online theorie oefenen motor is mogelijk online. Minnesota sloot tijdens de eerste paar weken van de pandemie in maart 2020 al zijn examenbureaus voor rijbewijs, waardoor een enorme achterstand ontstond van mensen die diensten zochten. De meeste zijn nog steeds tijdelijk gesloten, aangezien de afdeling Bestuurders- en Voertuigdiensten van het Department of Public Safety op vrijdag slechts 26 van de 93 locaties heeft heropend.

639 MN-scholen op wekelijkse uitbraaklijst van coronavirus

Ambtenaren zijn van plan om eind november nog vijf DVS-locaties te heropenen en tegen eind januari alle locaties te heropenen, meldde de Twin Cities Pioneer Press. Ontdek wat er in heel Minnesota gebeurt met gratis, realtime updates van Patch. De vraag naar afspraken bij de 26 open kantoren was groot en veel mensen probeerden hun licentie te verdienen of te vernieuwen. Het knelpunt bij DVS-kantoren is nog verergerd door degenen die afspraken plannen maar niet komen opdagen, aldus DVS-functionarissen.

Twin Cities Metro heeft het ergste woningtekort in de VS: rapport

Meer dan 15 procent van de mensen miste hun afspraken van juli tot september, volgens DVS-functionarissen, die zeiden dat ze bijna 6.000 mensen hadden kunnen bedienen als die gemiste afspraken waren geannuleerd en beschikbaar waren gesteld aan anderen.

“We hopen dat we geen vergoedingen hoeven te innen”, zei DVS-directeur Pong Xiong in een persbericht. Gratis theorie leren online is mogelijk.  “Onze voorkeur gaat uit naar het afnemen van elke beschikbare test.” De DVS zal een waarschuwing sturen over de no-show-vergoeding naar degenen die afspraken plannen, en klanten zullen ook enkele dagen voor hun afspraak aan de vergoeding worden herinnerd, aldus ambtenaren.

 

Hoe MN-werkgevers worden beïnvloed door nieuwe federale vaccinvereisten

Klanten worden niet in rekening gebracht als zij hun afspraak minimaal 24 uur van tevoren afzeggen. Alle no-show-kosten worden geïnd wanneer klanten hun rijbewijs aanvragen. Ambtenaren zeiden dat ze zullen overwegen om no-show vergoedingen terug te betalen als “onvoorziene omstandigheden” iemand dwingen een afspraak te missen.